Hustanden har fått rottisserie, og det må selvfølgelig prøves! Særlig når været er strålende. Spørsmålet er jo hva som skal grilles...? Vi hadde en ananas liggende som vi planla å grille i skiver, men nå tar vi den hel isteden.
Tid ca 1 time (men det meste er mens man spiser middagen)
Ingredienser
Ananas
Sukker
Kanel
Utstyr
Rottiserie
Vi startet med å skrelle ananasen.
Deretter rullet vi den i blandingen med sukker og kanel.
Så var det bare å putte inn spydet og sette den på grillen. Indirekte varme. Det var vel ca 175-200 grader i grillen.
Så var det bare å putte inn spydet og sette den på grillen. Indirekte varme. Det var vel ca 175-200 grader i grillen.
Det må jo bare prøves :-)
SvarSlettArild
Ja, dette bør prøves! Og det finnes helt sikkert muligheter for varianter her.. Tanken slo oss med variasjoner innen både cognac og andre krydder/smakstilsetninger... :-)
Slett