Kylling på ølboks er alltid saftig og kjempegodt.
Dette har vi også laget en variant av tidligere, den kan du se her.
Tid ca 1,5 timer
Ingredienser
Kylling
Øl
1 dl olje
Hvitløk
Chili
Salt
Pepper
Poteter
Vi har skaffet oss Weber style kyllingholder. Dette gjør det litt enklere å plassere kyllingen, og vi lagde poteter sammen med kyllingen.
Vi kjørte olje, 2 fedd hvitløk, chili, salt og pepper i foodprosessor og penslet kyllingen med blandingen. Underveis i grillingen penslet vi ca hvert 10 minutt.
Vi fylte øl og ett fedd hvitløk i holderen og plasserte kyllingen stødig ovenpå. Så la vi potetene i bunnen av kyllingholderen.
Etter ca 1 time på grillen og ca 175 grader var både kylling og poteter ferdige og smakte kjempegodt! :-) Vi serverte også med hvitløk og persille smør og baguetter. Oppskrift på smøret kommer i senere innlegg.
Lyst til å prøve, eller noe du lurer på? -Bruk
kommentar feltet... :-)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar