Marinert svinefilet.
Dette har vi laget tidligere med bacon, denne oppskriften er her.
Tid ca 45 min+marinering
Ingredienser
Svinefilet
ferdig :( marinade fra pose
Først tørket vi fileten med tørkepapir og la den i en pose med marinade i kjøleskapet.
Deretter fyrte vi opp alle tre bluss på grillen, og la fileten midt på grillen noen minutter på hver side på direkte varme så den fikk en skorpe. Så skrudde vi av det midterste blusset og grillet på indirekte varme på ca 200-225 grader.
Vi satte i steketermometeret og ventet til det nådde 68-69 grader.
Litt hvile før vi skar den i skiver og serverte.
God på smak selv om marinaden var av typen ferdig i pose. Greit nok når man har dårlig tid!
Lyst til å prøve, eller noe du lurer på? -Bruk kommentar feltet... :-)
PS. Denne kan selvfølgelig lages på samme måte inne. Man starter da med å steke den i stekepanne og fullfører stekingen i stekovn.
Dette har vi laget tidligere med bacon, denne oppskriften er her.
Tid ca 45 min+marinering
Ingredienser
Svinefilet
ferdig :( marinade fra pose
Først tørket vi fileten med tørkepapir og la den i en pose med marinade i kjøleskapet.
Deretter fyrte vi opp alle tre bluss på grillen, og la fileten midt på grillen noen minutter på hver side på direkte varme så den fikk en skorpe. Så skrudde vi av det midterste blusset og grillet på indirekte varme på ca 200-225 grader.
Vi satte i steketermometeret og ventet til det nådde 68-69 grader.
Litt hvile før vi skar den i skiver og serverte.
God på smak selv om marinaden var av typen ferdig i pose. Greit nok når man har dårlig tid!
Lyst til å prøve, eller noe du lurer på? -Bruk kommentar feltet... :-)
PS. Denne kan selvfølgelig lages på samme måte inne. Man starter da med å steke den i stekepanne og fullfører stekingen i stekovn.
Flott blogg med mye godt!
SvarSlettDel gjerne med oss på www.grillet.no ! :D
Prøver som best jeg kan.. :-) Mangler mye på både grillkunnskaper og ikke minst internett, men håper det blir bedre med tiden. Moro at noen er innom her! La en link til dere i bloggen! :-) Skal følge med forumet!
SvarSlett