Kyllingbryst egner seg godt på grillen, men det skal lite til for å gjøre det litt mer spennende...
Tid ca 25 min
Ingredienser
Kyllingbryst
Pesto (Prusciotto) skinke
Pesto
Kyllingbrystet ble smurt inn med pesto, og skinken ble lagt rundt og festet med tannpirkere. Man kan også bruke annen skinke.
Alle tre blussene på grillen ble startet, og når grillen var varm ble kyllingene lagt på direkte varme noen minutter. De ble snudd 1 gang. så ble midterste blusset stengt og filetene ble indirekte grillet i ca 13 minutter.
Så var det klart for servering, og det ble med wokede grønnsaker (brokkoli, gulrot og løk) og risotto.
Denne kan selvfølgelig også lages i ovn og med stekepanne.
Lyst til å prøve, eller noe du lurer på? -Bruk kommentar feltet... :-)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar